Güncel Haberler

Mewtwo 2. Yıl Dönümü Kutlamaları İçin Pokémon UNITE Arenasına Geliyor – TEKNOLOJİ

Pokémon Company International, Pokémon UNITE’ın 2. yıl dönümü kapsamında gerçekleşen heyecan verici etkinlikler sunuyor. 2021’den beri dünya çapında 100 milyondan fazla indirilen Pokémon UNITE, şimdi de Pokémon UNITE’ın nefes kesen maçlarını kutlamak için çok popüler bir Pokémon’u yeni bir maç türüyle bir araya getiriyor.

Mewtwo ekibe katılıyor! Mega Evrimden Mega Mewtwo X’e

Efsanevi Pokémon Mewtwo şimdi Pokémon UNITE’a geliyor. Maç sırasında Mewtwo, Mega Evrimleşerek Mega Mewtwo X’e dönüşebilir, hızlı bir şekilde art arda saldırabilir ve amansızca savaşabilir. Oyuncular, devam eden Mewtwo’s Crystal Cave Challenge etkinliği ile Mega Mewtwo X Unite lisansını ücretsiz olarak alabilirler.

Ayrıca Ağustos ortasından itibaren Mega Mewtwo Y Unite lisansını kullanıma sunuyor ve Pokémon eğitmenlerine bu favori Pokémon ile oynamaları için daha fazla yol sunuyor.

Yeni bir maç türü: Panik Yürüyüşü

Panic Pass’teki 5’e 5 takım maçlarının aksine, oyuncular Tinkaton’u paniklemiş Pokémon’un saldırılarından korumak için birlikte çalışmalıdır. Yenilen Pokémon’lardan bazıları bile yardım için oyuna geri çağrılabilir, ancak 21 Temmuz’dan 21 Ağustos’a kadar dört heyecan verici etkinliğe katılmaya hazırlanın! İlk randevu 21 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadardır; 4 Ağustos’tan 7 Ağustos’a ikinci randevu; Üçüncü etkinlik 11-14 Ağustos tarihleri ​​arasında, son etkinlik ise 18-21 Ağustos tarihleri ​​arasında Pokémon severleri bekliyor. Battle Pass 17, Captain Style: Zacian başlıyor
Tüm bunlara ek olarak, Savaş Sezonunun 17’si başlıyor. Oyuncular, bu sezonun Premium Pass’ının bir parçası olarak şirin Captain Style: Greedent ve kahramanca Captain Style: Zacian Hologies’in yanı sıra Captain Set moda öğeleri setlerine sahip olabilecekler.Oyuncular bu setlere etkinlik dönemi olan 21 Temmuz ile 11 Eylül tarihleri ​​arasında erişebilecekler.
Pokémon UNITE’da etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor

Birçok yeni etkinliğe imza atan Pokémon UNITE, bunlarla sınırlı kalmayıp başka etkinliklere de katılıyor. 20 Temmuz’dan 11 Eylül’e kadar yeni bir dereceli oyun sezonu başlarken, 2023 Pokémon Dünya Şampiyonası’nda en iyi takımları tahmin eden oyuncuları harika ödüller bekliyor. Bu popüler Trainer moda ürünlerini almak için 28 Temmuz ile 11 Ağustos arasında kaydolabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber