Güncel Haberler

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletini kasırga vurdu: Çok sayıda yaralı var

ABD’nin Kuzey Karolina eyaletini kasırga vurdu. Nash County bölgesinde yüzlerce ev ve işyeri yıkılırken, çevredeki birçok ağaç ve elektrik direği yıkıldı.

Ön bilgilere göre 2’si ağır 16 kişi yaralandı. Amerikan Ulusal Hava Kurumu’nun EF-3 kasırgası olarak nitelendirdiği felakette rüzgar hızlarının 240 km/sa’e ulaştığı ve kasırganın 27 km mesafedeki Nash County bölgesinde yaklaşık 30 dakika etkili olduğu öğrenildi.

k1

Kasırga sırasında amatör kameralara yansıyan görüntüler kasırganın şiddetini gözler önüne serdi. Görüntülerde bir evin önce çatısı ardından duvarları rüzgardan tamamen yıkılmış durumda. Birçok yerleşim yeri savaş alanına dönerken, hasar tespiti sürüyor.

k3

HASARLI İLAÇ FABRİKASI

Yaşanan felaket sonucunda dünyaca ünlü bir ilaç firmasının North County bölgesindeki bir fabrikası kullanılamaz hale geldi. İlaç fabrikasının depo bölümünün çatısının çökmesi sonucu 50 bin palet ilaç zarar gördü. Şirketten yapılan açıklamada, fabrikada ölen veya yaralanan olmadığı belirtildi. (İHA)

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Bakan Fidan'dan net Venezuela açıklaması: Yaptırımlara ve müdahalelere karşıyızBakan Fidan’dan net Venezuela açıklaması: Yaptırımlara ve müdahalelere karşıyız
İstanbul'da bıçaklı saldırganın dehşeti!  Alışveriş merkezinde bir kadını rehin aldıİstanbul’da bıçaklı saldırganın dehşeti! Alışveriş merkezinde bir kadını rehin aldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber