Güncel Haberler

Eczacıbaşı Dynavit Sultanlar Ligi’nde 4 üzerinden 4’lük skor elde etti

Eczacıbaşı, Sultanlar Ligi’nin dördüncü haftasında Bahçelievler Belediyespor’la deplasmanda karşılaştı. Maç boyunca oyun üstünlüğünden vazgeçmeyen turuncu-beyazlılar, rakibini 25-10, 25-13, 25-11’lik skorlarla 3-0 mağlup ederek karşılaşmayı galibiyetle noktaladı.
Maçın en skorer ismi ise 12 sayıyla Sinead Jack-Kısal oldu. Tijana Boskovic 11 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.
Sultanlar Ligi’nin beşinci haftasında Eczacıbaşı Dynavit, evinde F.Bahçe Medicana ile 26 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da karşılaşacak.

Takımın başarılı oyuncularından Tijana Boskovic, maç sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bugün sezon başından bu yana oynadığımız en iyi maçı oynadık. Çok fazla hata yapmadık ve taktiksel olarak seviyemizi korumaya çalıştık. Bizim için F.Bahçe maçı öncesi iyi bir hazırlık oldu. Derbiye hazırlanmak için hâlâ birkaç günümüz var. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. “Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Maç boyunca rakiplerini kontrol altında tuttuklarını belirten Simge Aköz, şöyle konuştu: “Bugün Bahçelievler Belediyespor deplasmanında iyi bir takım oyunu sergilediğimizi düşünüyorum. Genel anlamda etkili servis, savunma ve blok organizasyonumuzla rakibimizi maç boyunca kontrol altında tuttuk. Özellikle son sette herkes elinden gelenin en iyisini ortaya koydu. Önümüzde F.Bahçe ile maçımız var. Taraftarımızın desteğiyle derbiden en iyi şekilde hazırlanıp galip çıkmak istiyoruz” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber