Güncel Haberler

Evde en büyük yardımcınız olacak! Philips XC7040/01 kablosuz dikey elektrikli süpürge satışa sunuldu

Günümüzde şarjlı süpürgeler kablo derdi olmadan, rahat temizlik sağladığı için pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Özellikle güçlü emiş gücü ve uzun pil ömrü sunan modeller, temizlik işini çok daha kolaylaştırıyor. Philips XC7040/01 şarjlı dik elektrikli süpürge, 360 derece dönebilen emme başlığı ve PowerCyclone 8 teknolojisi sayesinde en zorlu köşelerde bile etkili temizlik sağlıyor. Üstelik Pil ömrüyle kesintisiz kullanım sunarak temizlik deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. 65 dakikaya kadar. Prime Alışveriş Festivali kapsamında bu ürüne özel indirimler sizi bekliyor! Philips XC7040/01 kablosuz dikey elektrikli süpürgenin özelliklerini öğrenmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Philips XC7040/01 kablosuz dikey elektrikli süpürge


Philips, PowerCyclone 8 teknolojisiyle kullanıcılara hızlı ve etkili bir temizlik deneyimini garanti ediyor. Ürün, 25″ lityum iyon piller sayesinde Eco modunda 65 dakika, normal modda 30 dakika ve Turbo modunda 21 dakika kesintisiz kullanılabiliyor. 2 V PowerBlade dijital motoruyla 1000 lt/dk’ya varan yüksek hava akışı sağlayarak zeminleri derinlemesine temizler. Esnek yapısı ve üst kısımda yer alan toz haznesi sayesinde alçak mobilyaların altına rahatlıkla ulaşabilir. Hijyenik egzoz sistemi sayesinde toz haznesini kolaylıkla çıkarıp boşaltabilen dik süpürge, tozun yayılmasını engelliyor.

Kullanıcılar ne diyor?

  • “Hemen kutusundan çıkarıp test ettim. %50 şarjla geldi. 2+1 evimde turbo modda çalıştırıp süpürdüm. Evde iki kedi var, hiçbir sorun yaşamadım. halılarda hiçbir engel veya herhangi bir şey yoktu. Emiş gücü çok iyi, koltuğun altında kedi tüyü kalmadı.” Çok kolay uyuyor, şu ana kadar hoşuma gitti.”

  • “Ürünün ergonomisi mükemmel. Piyasada bundan daha iyi ergonomiye sahip bir süpürge yok. Borusu gövdenin altından çıktığı için yere paralel olarak yerleştirilip yatakların altını rahatlıkla süpürebiliyor. Çöp konteynerini boşaltmak oldukça kolaydır. Ağır değildir ve sırt ağrısı yaratmayacak kadar uzundur.

Ürünü keşfedin

Bu içerik 8 Ekim 2024’te yayınlandı. Listelenen ürünlerin indirimli fiyatları ve fiyatları, içeriğin yayınlanmasından bu yana değişmiş olabilir.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz. Bu içerikten satın almaya karar vermeniz durumunda Mynet, bağlantılardan gelir/komisyon kazanabilir. Satın alma sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking Casibom