Güncel Haberler

Ümraniye’de kadın polisi öldüren kişinin sabıka kaydı uzundu

Ümraniye’de operasyon sırasında silahlı saldırı sonucu bir polis öldü, biri polis olmak üzere iki kişi yaralandı.

REKLAM

Ümraniye’de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve daha sonra kaçan zanlının yakalanması için yapılan operasyonda, YEG şüphelisinin polise silahla ateş etmesi sonucu 1 polis öldü, 2’si polis 3 kişi yaralandı. YEG’in (19) çeşitli suçlardan 26 sabıka kaydının bulunduğu öğrenildi.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, polis Ş.Y. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan KHS polisi ile zanlının annesi PG’nin hastanede tedavileri sürüyor.

Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde saat 22.55 sıralarında meydana gelen olayın ardından kaçan şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, çevrede güvenlik önlemleri alınarak inceleme başlatıldı. .

Demirören Haber Ajansı’nın (DHA) haberine göre şüphelinin sabıka kaydında “kasten yaralama”, “gasp”, “cinsel taciz”, “yağma” ve “mala zarar verme” suçları yer alıyor.

Şüphelinin elinde silah tutarak tehdit mesajları verdiği pozlar da ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “22.09.2024 tarihinde Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Karakol Amirliği’nde ‘motosiklet hırsızlığı’ suçundan yakalanan şahsın yakalanması için yürütülen çalışmada ve Daha sonra görev başında çeşitli suçlardan 26 sabıka kaydı bulunan YEG’nin (19 yaşında) kimliği tespit edilmiş ve görevli memurun silahını alarak çevredeki memurlara ve insanlara ateş etmeye başlamıştır.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi: “Konuyla ilgili yapılan incelemelerde YEG isimli şüpheli yaralı olarak tutuklanmış olup, ‘kasten adam öldürme – kasten yaralama’ suçlarından soruşturma başlatılmıştır.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking Casibom