Güncel Haberler

Murat Ağırel, “Ölüm için yarış açıldı” diyerek o videoyu paylaştı: Heyecan yaratacak görüntüler: Herkes Ali Yerlikaya’yı etiketledi, sosyal medyada konuşuluyor

Gazeteci Murat Ağırel, maskeli bir kişinin yayınlayıp kendisine gönderdiği videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Söz konusu videoda konuşan maskeli kişi, Murat Ağırel’in öldürülmesiyle ilgili “ihale” açıldığını ve “botoks başkanı” olarak tanımladığı bu kişinin Ağırel’i öldürmek için harekete geçtiğini belirtti.

“HER GÜN EVİMİN ÖNÜNDE UZMAN OLUYORUM”

Bu tehdidin kendisi için ilk olmadığını belirten Ağırel, şöyle konuştu: “Bir kişinin sosyal medyada yayınladığı ve bana gönderdiği videoda, ölümüm için ihale açıldığı ve infaz emrimin verildiği açıkça belirtiliyor” . . Bu videoyu sizlerle paylaşıyorum. Ne yazık ki bu, daha önce gördüğüm ilk tehdit değil.” “Buna benzer bilgiler aldım ve her gün evimde defalarca durumu yetkililere ilettim, beni gözetlemek ve çöplerimi karıştırmak bu tehditlerin gerçekliğini ortaya koyuyor” “dedi.

Ağırel, her gün yeni bir ölüm tehdidiyle karşı karşıya olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Kitaplarıma el konulması yönünde baskı yapılıyor, evimin önünde sürekli gözetleme yapılıyor, ardı ardına davalar açılıyor. “Bugünkü tehdidin ciddiyeti ne olursa olsun, bu ülke için mücadele ederken kamuoyunu bilgilendirmek benim görevimdir” dedi.

“SATIN ALDIĞINIZ DEVLETTE ERKEKLERİ İFŞA EDİYORUM”

Ağırel, paylaştığı videoda şunları söyledi: “Devletin içinden satın aldığınız adamları ifşa ediyorum. Başkan botoks, kendinizi çok zeki sanıyorsunuz. Gazeteci Murat Ağırel’in teklifi size ulaştı. Bu bir yalan mı? Yalansa ortaya çıkıp yalan olduğunu söyleyin. Siz bunu kabul ettikten sonra medyaya söylemek istemedi. “İhaleyi almadın” diyen maskeli kişi, “Cinayet sizin branşınız. Yine kabul ettiniz. Murat Ağırel’i öldürmek için hareket ettiğinizi biliyorum. Bir sonraki videoda bu görevi size hangi milletvekilinin verdiğini anlatacağım. ” dediği görüldü.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA’YI ARADILAR

Bu paylaşıma yüzlerce yorum ve binlerce beğeni geldi. Sosyal medya kullanıcıları Ağırel için koruma çağrısı yaparken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı da etiketlemeyi unutmadı.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş