Güncel Haberler

“Bu Afyonkarahisar belediye başkanı için mi?” Protokolde plastik sandalye krizi! Diğerlerinden farkını anlayınca oturmak istemedi…

Afyonkarahisar’da düzenlenen törende protokol krizi yaşandı. Söz konusu kriz, Valilik tarafından Kocatepe’deki Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı’nda düzenlenen törenlerle duyuruldu; Plastik sandalye yüzünden dışarı çıktı.

Valiliğin düzenlediği etkinlikte, protokol sıralarında plastik sandalyelerin bulunduğu bölümde CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a yer verilmesi üzerine Köksal tepki gösterdi.

Köksal, yan yana sıralanan sandalyelerin diğerlerinden farklı olduğunu fark edince sert bir çıkış yaparak oturmak istemediğini açıkladı.

kim2

“BU AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI İÇİN MI?”

Afyon Postası’nın haberine göre Köksal, bu duruma tepki göstererek, “Hayır. Öyle bir şey yok. Makamın yükünü taşımak zorundasınız. Bu mu? Afyonkarahisar belediye başkanı böyle mi diyor? Değiştirin lütfen.” , Ben burada oturuyorum, beni ilgilendirmiyor. Ne kadar oldu? “Sizi defalarca uyardık.” Oradaki personeli azarladı ve protokoldeki diğer koltuğa oturdu.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş