Güncel Haberler

Nişan alışverişinden dönüyorlardı… Trafik kazasında hayatlarını kaybettiler! – Son Dakika Türkiye Haberleri

Kaza saat 19.00 sıralarında Kuş Gözlemevi yakınlarında meydana geldi. Burdur'dan Suludere köyüne giden Metehan Aydın yönetimindeki 32 E 2805 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kuş Gözlemevi yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Takla atarak karşı şeride giren otomobil, Ali Çelik'in (39) kullandığı kamyonetle çarpıştı. Kazada, araç sürücüsü Metehan Aydın, araçta bulunan kız arkadaşı Esra Kartal ve kardeşi Mert Kartal olay yerinde hayatını kaybetti.

Kamyonet sürücüsü Ali Çelik ile araçta yolcu olan Adem İpek (28) yaralandı. Kamyonda sıkışan sürücü Ali Çelik, Burdur itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı 2 kişi ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

NİŞAN TÖRENİ İÇİN ALIŞVERİŞ YAPTLAR

Burdur Cezaevi'nde bir yıldır cezaevi memuru olarak görev yapan Metehan Aydın ile Esra Kartal'ın, mezuniyet töreni için Burdur merkezde alışveriş yaptıktan sonra köye dönerken sözlü sohbet ettiği ve olayın meydana geldiği öğrenildi. . nişanlanmak. Bu akşam Suludere Köyü'nde gerçekleştirilecek.

Kazadan habersiz yaşadıkları Bursa'dan nişan töreni için Suludere köyüne gelen Metehan Aydın'ın ailesi, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenazeler Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber