Güncel Haberler

İnterneti ikiye bölen elbise tartışmasını çıkaran kişi suçunu itiraf etti – Son Dakika Dünya Haberleri

Aslen İskoçya'nın Colonsay adasından olan Johnston, mahkeme tarafından tutuklandı ve 6 Haziran'daki cezasına kadar hapiste kalacak.

Bu, Johnston'ın gelinliğinin renkleri hakkında konuşmasının ve “interneti sallayan” bir sansasyon haline gelmesinin ardından gerçekleşti.

SİYAH MAVİ VEYA BEYAZ ALTIN ​​MI?

Turkish Independent'ın yayımladığı habere göre, elbisenin siyah-mavi mi yoksa beyaz-altın rengi mi olacağı konusundaki tartışma, binlerce yorum ve ünlülerin katılımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Daha sonra Johnston çifti Ellen DeGeneres'in talk show'una davet edildi ve hediyelerle ödüllendirildi.

Ancak bu olay karanlık bir gerçeği ortaya çıkardı. Johnston'ın eşi Grace, mahkemeye Johnston'ın aile içi şiddet geçmişi olduğunu ve kendisini sürekli tehdit ettiğini söyledi. Bir tartışma sırasında Johnston karısını yakaladı ve onu boğmaya çalıştı ve Grace hayatının tehlikede olduğunu hissetti.

Kraliyet savcısı Chris Macintosh, Grace'in mahkemedeki durumunu anlatarak Johnston'ın yarattığı korku atmosferine dikkat çekti. Macintosh'a göre Grace, bir tartışma sırasında partnerinin onu terk etmekle tehdit etmesi üzerine saldırıya uğradı ve neredeyse boğuluyordu.

Mahkemede Johnston'ın avukatları, müvekkillerinin suçlarını itiraf ettiğini söyledi. Ancak Leydi Drummond, suçun ciddiyetini vurgulayarak Johnston'ın kefaletle serbest bırakılmasını reddetti. Johnston artık ciddi bir suçtan hüküm giydi ve gözaltında kalmaya devam edecek.

Olaydan sonra Johnston çiftinin ilişkilerinin devam edip etmediği belli değil.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber