Güncel Haberler

Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’nden dev gelir! Gruplara da kalırsa, kasa dolup taşacak Galatasaray

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaştığı rakibi Olimpija Ljubljana’yı 3-0’ın rövanşında 1-0 mağlup ederek play-off turuna yükselmeyi başaran temsilcimiz Galatasaray bu turda Norveç ekibi Molde ile eşleşti.

KASA DOLMAYA BAŞLADI

Devler Ligi’ne 2. ön eleme turundan katılan ve bu turda Zalgiris’i de 2-2 ve 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar iki turda da mağlubiyet yüzü görmezken, bu başarısıyla kasasını da şimdiden doldurmaya başladı.

ŞU ANA KADAR 900 BİN EURO

f7e4fe2e-186e-4a94-9bf8-6de57d18967d

Galatasaray şimdiye kadar 2. ön eleme turunu geçtiği için 400 bin Euro, 3. Ön eleme turunu geçtiği için ise 500 bin Euro kazandı.

5 MİLYON EURO GARANTİ

F3l9gtXXcAAK23_

Şampiyonlar Ligi Play-Off turuna kalarak UEFA’dan 5M€ almayı garantilerken Sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalırsa toplamda 34M€ gelir elde edecek.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Okan Buruk'a sert eleştiri: Neden ısrar ediyor, anlamıyorum!Okan Buruk’a sert eleştiri: Neden ısrar ediyor, anlamıyorum!
Beşiktaş durmuyor! Şimdi de Sergio Ramos...Beşiktaş durmuyor! Şimdi de Sergio Ramos…
Okan Buruk'tan yıldız isim için ayrılık açıklaması: Premier Lig'de oynamak istiyor!Okan Buruk’tan yıldız isim için ayrılık açıklaması: Premier Lig’de oynamak istiyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber