Güncel Haberler

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi Gençlerle Bir Araya Geldi – EĞİTİM

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi 'Gençlerle Sohbetler'de lise öğrencileriyle yeniden buluşuyor.
İzmir Cumhuriyeti Eğitim Müzesi'nde düzenlenen programda İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi lise öğrencileriyle buluştu.
'Kendine inan'
İl Milli Eğitim Müdürü Dr., sosyal bilimler lisesi öğrencileri Melahat Aksoy, Urla Cengiz Aytmatov ve Buca Mehmet Akif Ersoy'un katıldığı gençlik sohbetinde öğrencilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ömer Yahşi şu ifadeleri kullandı: “Bugün kendinize ve hayata farklı bir pencereden bakmanıza yardımcı olmak için buradayız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Yeter ki kendinize inanın. Unutmayın siz sadece evinizin değil, geleceğinizsiniz.” Aile olarak ama aynı zamanda bu milletin. Bu güzel ülkeye dair kurduğumuz hayaller sizin geleceğinizdir. İlgi odağısınız.”
“Gençlik geleceğin mayasıdır”
Röportajda gençlere katılan Yahşi, şunları söyledi: “Birbirimize kenetlenmiş büyük bir aile gibi gücümüzü birlik ve beraberliğimizden alıyoruz. Gençlik geleceğin mayasıdır. Bu güzel ülkenin hamuruna hep birlikte şekil vereceğiz. Bu karışıma vatan sevgimizi, birlik ve beraberliğimizi, umudumuzu, duygumuzu, tecrübemizi, hayallerimizi katacağız. “Gelecekteki hedeflerinize ulaşmak ve ülkenin geleceği olabilmek için gençliğinizi çok verimli geçirmeniz gerekiyor.” dedi.
Röportajda ailenin ve eğitimcilerin önemine değinen Yahşi, şunları söyledi: “Emin olun anne babanızın duasını alın. O duayı almadan başarılı olmanız mümkün değildir. Okullarımızda herkes sizin sağlığınız için çalışıyor. En büyüğü.” Bir öğretmenin kaynağı gördüğü saygıdır, diyorum ki: “İyi ki varsınız, bana çok büyük katkınız oldu…” “Bu onlara verebileceğiniz en büyük hediye” diyorum. söz konusu.
Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle devam eden sohbet, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber