Güncel Haberler

Şadi Özdemir: Kırsal mahallelerin sorunlarına birlikte çözüm bulacağız – GÜNDEM

Nilüfer belediye başkan adayı Şadi Özdemir, ilçenin kırsal mahalleleri Alaaddinbey, Ürünlü, Kayapa, Tahtalı ve Yaylacık’ı ziyaret etti. Bölgede tarımsal üretimin artması için çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini belirten Özdemir, kırsaldaki vatandaşları da ihmal etmeyeceklerinin sözünü verdi. Nilüfer belediye başkan adayı Şadi Özdemir, adım adım Nilüfer’i ziyaret ederek vatandaşlarla tanışıyor ve şehrin ihtiyaçlarını yerinde dinliyor. Nilüfer ilçe başkanı Özgür Şahin ile birlikte Nilüfer’in 5 kırsal ilçesini ziyaret eden Özdemir, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Ziyaretine Alaaddinbey’den başlayan Şadi Özdemir, köy meydanında Muhtar Seyit Ahmet Gökkıyas ve vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Özdemir, bölgenin verimli topraklarının kaçak yapılaşmaya kurban gitmemesi için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Şadi Özdemir’in ikinci durağı Ürünlü oldu. Büyük bir ilgiyle karşılanan Nilüfer belediye başkan adayı Şadi Özdemir, lider Kadir Beki ve vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ürünlü’nün tarımsal üretimde çok değerli bir yere sahip olduğunu belirten cumhurbaşkanı adayı Özdemir, son yıllarda azalan biber üretiminin eskisi gibi olması için çiftçilere gerekli desteği vereceklerini söyledi. KATI ATIK TESİSİ Sadi Özdemir ve beraberindekiler, akşam ziyaretini son dönemde inşaatların hızla arttığı Kayapa’ya mahallesiyle devam etti. Kayapa Muhtarı Ali İhsan Dengiz ve mahalle halkı, en büyük sorunlarının 7 yıl sonra yeniden gündeme gelen katı atık tesisi olduğunu, mahallelerinde böyle bir tesis istemediklerini söyledi. Özdemir, bu konudaki mücadelelerinde Kayapa halkının yanında olduklarını da söyledi. TAHTALI GENÇLERİ suni çim saha İSTİYOR Tahtalı ilçesine ziyarette bulunan Şadi Özdemir, Muhtar Hüseyin Kahya ve vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Tahtalı ilçesinde gençlerden ilk talep suni çim oldu. Cumhurbaşkanlığı adayı Şadi Özdemir, göreve geldiğinde bu sözünü hızla yerine getireceğini belirterek, gençlere “Taleplerinizin takipçisi olun” dedi. Tahtalı halkının tarım arazilerindeki kaçak fabrikalarla ilgili sorunlarını dinleyen Özdemir, “Bu sorunlara birlikte çözüm bulacağız, doğruyu birlikte bulacağız.” “YAYLACIK KALKINMA SORUNU ÇÖZÜLECEK” Gecenin son durağı Yaylacık oldu. Saat 22.00 sıralarında Yaylacık ilçesine giden Özdemir, geç olmasına rağmen kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Yaylacık Müdürü Naci Kurçin, mahallenin imar sorununun çözülemediğini aktarırken, Özdemir de yeni dönemde bu konuyu ivedilikle ele alacaklarını belirtti. Nilüfer belediye başkan adayı Özdemir, mahalle halkının düğün salonu ihtiyacını hızla çözeceklerini söyledi. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber