Güncel Haberler

Jose Mourinho, Galatasaray’a transferi ilginç bir şekilde açıkladı! ”Bundan sonra sadece öldüklerinde oynayabilirler”Galatasaray

Futbolda “Özel” lakaplı efsane teknik direktör Mourinho’dan ilginç bir açıklama daha geldi. Sassuolo karşısında aldığı galibiyete rağmen oyuncularını eleştiren Mourinho, başta Zeki Çelik olmak üzere birçok oyuncuya kapıyı açtı.

“YALNIZCA ÖLDÜKLERİNDE OYNAYABİLİRLER”

Sassuolo maçının 87. dakikasında oyuna giren Zeki Çelik ile ufak bir tartışma yaşayan Mourinho, maç sonunda yaptığı açıklamayla oyuncularına kendini gösterdi. Yedek oyuncularının hızından memnun olmayan Mourinho, şunları söyledi: “Bütün oyuncularım her zaman hazır olmalı. Ancak yedek oyuncularımın hazır olduğunu göremiyorum. Öyle ki, sahadaki oyuncularım ölürse bazıları oynayabilir.” Bunun dışında hiçbir zaman ilk 11 arasında yer alamayacaklar.” dedi.

ZEKİ ÇELİK İÇİN TEHLİKE KAMPANASI

2023-11-30T214227Z-1125049494-4334-3696-1701416423

Sosyal medyada Roman taraftarların hedefi haline gelen Zeki Çelik’in devre arasında takımdan ayrılacağı kesin olarak değerlendiriliyor. Giallorossi, Galatasaray’ın çok istediği milli futbolcunun yerini alacak. Dursun Özbek’in devre arasında bir hamle yaparak Zeki Çelik’i kiralık olarak Galatasaray’a getirmesi bekleniyor.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Szymanski'nin ifadesi taraftarları ikiye böldü!Szymanski’nin ifadesi taraftarları ikiye böldü!
Brezilya'nın efsane kulübü Santos küme düştü!Brezilya’nın efsane kulübü Santos küme düştü!
Süper Lig'de yarın Galatasaray, Adana Demirspor'u konuk edecek.Süper Lig’de yarın Galatasaray, Adana Demirspor’u konuk edecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber