Güncel Haberler

Yasak Elma’nın Kumru’su Biran Damla Yılmaz imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Kırgın Çiçekler, Baraj, Nehir ve Yasak Elma gibi yapımlarla adından söz ettiren Biran Damla Yılmaz başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde yeni dizisi Hudutsuz Sevda için hazırlık yapan güzel oyuncu imaj yeniledi. Yılmaz’ın son hali takipçilerinden tam not aldı.

Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz’ı buluşturan Hudutsuz Sevda dizisini Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener kaleme alıyor. Murat Öztürk‘ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin okuma provası yapıldı.

Biran Damla Yılmaz  3

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Biran Damla Yılmaz, Halil İbrahim’in (Deniz Can Aktaş) intikam hikâyesini anlatan dizide Yasemin rolüne hayat verecek ve Halil İbrahim’in çocukluk aşkını canlandıracak.

Biran Damla Yılmaz  2

Çok dramatik ve kilit bir rolle seyirciyi şaşırtacak olan güzel oyuncu rolü için imaj değişikliğine gititi ve saçlarını uzatıp rengini koyulaştırdı.
Ünlü ismin son haline sosyal medyada beğeni yağdı.

Biran Damla Yılmaz yeni hali

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
2004'den pozlarını paylaştı! O detay çok şaşırttı "Dokunmayın çok fenayım"2004’den pozlarını paylaştı! O detay çok şaşırttı “Dokunmayın çok fenayım”
Mezarının bakımsız hali üzmüştü! Görüntülerden sonra... Mezarının bakımsız hali üzmüştü! Görüntülerden sonra…
Yıllardır ortalarda görünmüyordu! Son hali olay olduYıllardır ortalarda görünmüyordu! Son hali olay oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber