Güncel Haberler

Aksaray’da gece yarısı hareketli dakikalar! Bir polis yaralandı, böyle yakalandılar

Kaza, gece yarısı Aksaray-Adana karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele kapsamında şüpheli kişileri fiziki olarak takip eden İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçe girişindeki bir araca “dur” ihtarında bulundu. organize sanayi. Polisin uyarısını dikkate almayıp gaza basan sürücü ile polis arasında kovalamaca başladı. Yaklaşık 20 dakika süren kovalamaca sonunda otomobil otoyolda durduruldu.

POLİS MEmurunu YARALADILAR

Araçtan inen polis ekipleri şüpheli araca yaklaşırken, kaçmak için tekrar gaza basan sürücü, önce Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuruna, ardından da gizli polis aracına çarptı. Başka bir polis aracının yolunu kapatması nedeniyle kaçması engellenen sürücü VD ile araçta bulunan TD, İ.A., MB ve TG’nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yakalandı. Şüpheliler yere yatırılarak elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alındı.

AW089497_03

PARMAK VE KOL KIRIK

Yaralı polise meslektaşları tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ambulans beklenmeden polis aracına bindirilen yaralı polis memuru, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan polis memurunun parmağının ve kolunun kırıldığı öğrenildi. Araçta yapılan aramada uyuşturucunun bir kısmı ele geçirilirken, tutuklanan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Aksaray Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı!Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı!
Üst geçitten atlayan kişi ağır yaralandıÜst geçitten atlayan kişi ağır yaralandı
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Kayseri İl Göç İdaresi Hakkında İddiaları YalanladıDezenformasyonla Mücadele Merkezi, Kayseri İl Göç İdaresi Hakkında İddiaları Yalanladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber