Güncel Haberler

Arda Güler’e uygulanan yanlış tedavi, bardağı taşıran son damla oldu! Real Madrid’de o ismin görevine son verildiİspanya La Liga

İspanya La Liga devi Real Madrid’de, aralarında Arda Güler’in de bulunduğu çok sayıda futbolcunun sakatlıklarının tekrarlaması ve oyun süresinin uzaması üzerine kulüp doktoru Niko Mihic’in görevine son verildi.

‘ARDA GÜLER’E YANLIŞ TEDAVİ UYGULADI’

İspanyol basını, 2017 yılından bu yana kulüpte görev yapan Hırvat doktorun görevden alınmasının nedenlerinden birinin, sezon başından bu yana sakatlığı atlatamayan Arda Güler’e uygulanan yanlış tedavi olduğunu öne sürdü. mevsim.

Geçen sezon takımda yer alan Karim Benzema’nın yanı sıra Eder Militao, David Alaba ve Thibaut Courtois’nin de Mihic’le yanlış tedaviler nedeniyle anlaşmazlığa düştüğü iddia edildi.

91472f0c64dc496fa959d4172f844164

Arda, takımının Amerika Birleşik Devletleri’ndeki sezon öncesi hazırlık kampında sakatlandı ve 14 Ağustos’ta sağ dizinden menisküs ameliyatı geçirdi. Daha sonra sakatlığını atlatarak takımla antrenmanlara başlayan 18 yaşındaki milli oyuncu, bu kez de sol sırt kasından sakatlandı.

f0c738b37c604a7caa2e744782cb5fde

İyileşmesinin ardından Real Madrid’in La Liga ve Şampiyonlar Ligi maçlarına çağrılan yıldızın, İspanyol basınında yer alan haberlere göre sağlık durumu nedeniyle yaklaşık bir ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor. son kas yaralanması.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Milot Rashica, Kosova'yı İsrail'e karşı zafere taşıdı!Milot Rashica, Kosova’yı İsrail’e karşı zafere taşıdı!
Yıldız isimlerine eleştiri!  Yıldız isimlerine eleştiri! “Sanki suni çim saha gibi!”
İsteğe yanıt Maçın sonundaki “gerilim” sorusuna cevap verin!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber